Kindcentra, de toekomst?

maandag 31 oktober 2016

Denk en deel mee!

Datum: maandag 31 oktober • 13.00 - 17.00 uur
Plaats: DEKKER Zoetermeer • Scheglaan 12 (routebeschrijving)

Op maandag 31 oktober besteden we aandacht aan de ontwikkelingen rondom kindcentra, tijdens de conferentie 'Kindcentra, de toekomst?' dat plaatsvindt in Zoetermeer.

Kindcentra lijken een trend te zijn in Nederland. Integrale voorzieningen met doorgaande ontwikkellijnen en kindnabije zorg voor alle kinderen van nul tot twaalf jaar. Tijdens deze conferentie nemen wij u mee in de actuele ontwikkelingen rond dit onderwerp en werpen we samen met u een blik op de toekomst. We doen dit met een aantal boeiende sprekers, maar ook door actief met elkaar over dit onderwerp van gedachten te wisselen en door kennis met elkaar te delen. Op 31 oktober brengen we beroepsonderwijs en werkveld (kinderopvang, primair onderwijs, welzijn en zorg) bij elkaar!

De sprekers op deze middag zijn:

  • Michiel van der Grinten (Oberon; onderzoek | advies) neemt u mee langs de landelijke ontwikkelingen, toegespitst op kindcentra.
  • Tine Oudshoorn (Kinderopvang KinderRijk) vertelt u alles over de samenwerking tussen primair onderwijs, welzijn en kinderopvang.
  • Jitske Kramer leidt de interactieve sessie ‘Connect! Wow, wat een verschil’ over inclusie, kern van het werken binnen kindcentra.

Het complete programma vindt u hier. Schrijf u vandaag nog in via de button 'Meld u aan!'. We zien u graag op maandag 31 oktober!

Met vriendelijke groet namens de organisatie,

Marianne Gardien, domeindirecteur Welzijn ID College
Marianne van Dijk, onderwijskundig teamleider Welzijn ID College in Woerden
Pauline Visser, accountmanager Welzijn ID College Werkt