Medewerkers

Makkelijk naar jouw pagina's

Als medewerkers van ID College kun je op deze pagina direct naar al jouw interne internetpagina's, zoals het intranet van ID College, interne e-mail en het roosterschema. Bij het intranet en de e-mail is het nodig om in te loggen.

E-mail

Om bij jouw persoonlijke e-mail te komen kun je inloggen in de Outlook Web App.

Het kan voorkomen dat je niet kunt inloggen in deze Outlook Web App. De volgende foutmelding verschijnt dan: "De gebruikersnaam of het wachtwoord is ongeldig. Voer de gegevens opnieuw in." De Servicedesk kan dit probleem snel verhelpen door het wachtwoord opnieuw in te stellen. Neem contact op met de servicedesk via 079-3203000 of via servicedesk@idcollege.nl.

Naar webmail

Roosters

Wil je weten wanneer jouw lessen zijn? Kijk dan hier voor de verschillende roosters van ID College.

De nieuwe roostersite ziet er anders uit dan je misschien in voorgaande jaren gewend was, maar is makkelijk te bedienen. Hier vind je een korte gebruikersinstructie.

Naar roosters

Intranet

Via onderstaande button kun je direct naar het ID College intranet gaan. Je kunt je inloggen via jouw eigen inlognaam en wachtwoord.

Naar intranet

Onderwijscatalogus

In de Onderwijscatalogus vind je goedgekeurde crebotrajecten, leereenheden en onderwijsproducten. Je kunt je inloggen via jouw eigen inlognaam en wachtwoord.

Naar onderwijscatalogus

Digitaal klassenboek

Het is belangrijk dat we weten hoe vaak studenten afwezig zijn. Veel afwezigheid is namelijk vaak een voorbode van ongediplomeerde uitval. Dat willen we voorkomen. Ons streven is namelijk dat elke student ID College met een diploma verlaat. 

Naar digitaal klassenboek

SelfServiceDesk

Via de SelfServiceDesk module van TOPdesk kun je jouw eigen meldingen direct aanmaken. Beschrijf de melding zo volledig mogelijk. Zo kan de helpdesk je zo snel mogelijk helpen. Na het aanmelden ontvang je een bericht per e-mail met hierin een link naar het aangemelde incident.

Naar TOPdesk