Medewerkers

Makkelijk naar jouw pagina's

Als medewerkers van ID College kun je op deze pagina direct naar al jouw interne internetpagina's, zoals het intranet van ID College, interne e-mail en het roosterschema. Bij het intranet en de e-mail is het nodig om in te loggen.

E-mail

Om bij jouw persoonlijke e-mail te komen kun je inloggen op het ID-portaal.

Het kan voorkomen dat je niet kunt inloggen in deze Outlook Web App. De volgende foutmelding verschijnt dan: "De gebruikersnaam of het wachtwoord is ongeldig. Voer de gegevens opnieuw in." De Servicedesk kan dit probleem snel verhelpen door het wachtwoord opnieuw in te stellen. Neem contact op met de servicedesk via 088 - 222 17 77 of via servicedesk@idcollege.nl.

Naar webmail

Intranet

Via onderstaande button kun je direct naar het ID College intranet gaan. Je kunt je inloggen via jouw eigen inlognaam en wachtwoord.

Naar intranet

Digitaal klassenboek

Het is belangrijk dat we weten hoe vaak studenten afwezig zijn. Veel afwezigheid is namelijk vaak een voorbode van ongediplomeerde uitval. Dat willen we voorkomen. Ons streven is namelijk dat elke student ID College met een diploma verlaat. 

Naar digitaal klassenboek

Studentportaal

In de studentportaal kunnen de studenten hun cijferlijsten inzien en en hun opdrachten inleveren. Ze kunnen inloggen via hun eigen e-mailadres en wachtwoord.

Naar studentportaal