VAVO (Vmbo-tl, Havo, Vwo)

Alsnog je diploma halen?

Ben jij 16 jaar of ouder? Wil je alsnog je vmbo-tl (mavo), havo- of vwo-diploma halen? Bijvoorbeeld door certificaten van enkele vakken te halen of door het hele examen opnieuw te doen? Volg dan een opleiding aan het voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) van ID College!

Bekijk opleidingen

In één of twee jaar haal jij alsnog je diploma of certificaat voor vmbo-tl (mavo), havo of vwo. Je kunt een vavo-opleiding doen bij onze vestigingen in Gouda, Woerden en Zoetermeer. Lijkt jou dit interessant? Meld je dan aan voor een intakegesprek. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak. Tijdens het intakegesprek stellen we jouw definitieve inschrijving vast.

Heb je vragen? Kom naar een van onze iDays, bel ons op het vavo-telefoonnummer: 088 – 222 17 99 of mail via vavo@idcollege.nl.

Als je je keuze voor het vavo al gemaakt hebt, kun je je via de opleidingspagina direct aanmelden in ons systeem, genaamd Magister. Jouw internetbrowser moet dan wel uitgerust zijn met Microsoft Silverlight. (bijvoorbeeld Internet Explorer 10 of Mozilla Firefox). Lukt het niet in Magister te komen, download dan hier het aanmeldformulier, vul het in en mail het naar vavo@idcollege.nl. Heb je toch nog vragen, bel ons dan op het vavo-telefoonnummer: 088 – 222 17 99.

Nieuws
Op onze locatie in Woerden zal met ingang van het nieuwe schooljaar 2016 – 2017 ook vwo aangeboden worden. Dat betekent dat we na twee succesvolle jaren nu ook op onze nieuwste locatie een volledig pakket kunnen aanbieden van vmbo-tl, havo en vwo. Best iets om trots op te zijn!