Home | Over ons | Werken bij | Contact | Links | Nieuws | Vragen? |

Mbo-opleidingen

Volwassenenonderwijs

Voor wie:
088 222 1777
 

Voor medewerkers

Makkelijk naar jouw pagina's

Medewerkers van ROC ID College kunnen op deze pagina direct naar al hun interne internetpagina's, zoals het intranet van ROC ID College, hun interne e-mail en het roosterschema. Bij het intranet en de e-mail is het nodig om in te loggen.

 
 

E-mail

Om bij jouw persoonlijke e-mail te komen kun je via onderstaande button inloggen in de Outlook Web App.

Het kan voorkomen dat je niet kunt inloggen in deze Outlook Web App. De volgende foutmelding verschijnt dan: "De gebruikersnaam of het wachtwoord is ongeldig. Voer de gegevens opnieuw in." De Servicedesk kan dit probleem snel verhelpen door het wachtwoord opnieuw in te stellen. Neem contact op met de servicedesk via 079-3203000 of via .

 
 

Intranet

Via deze link kun je direct naar het ROC ID College intranet gaan. Je kunt je inloggen via jouw eigen inlognaam en wachtwoord.

 
 

Digitaal klassenboek

Het is belangrijk dat we weten hoe vaak studenten afwezig zijn. Veel afwezigheid is namelijk vaak een voorbode van ongediplomeerde uitval. Dat willen we voorkomen. Ons streven is namelijk dat elke student ROC ID College met een diploma verlaat. Klik hier om bij het Digitaal klassenboek te komen.

 
 

Rooster

Wil je weten wanneer jouw lessen zijn? Kijk dan hier voor de verschillende roosters van ROC ID College.


De nieuwe roostersite ziet er anders uit dan je misschien in voorgaande jaren gewend was, maar is makkelijk te bedienen. Hier vind je een korte gebruikersinstructie.
 
 
 

SelfServiceDesk

Via de SelfServiceDesk module van TOPdesk kun je jouw eigen meldingen direct aanmaken. Klik op deze link om op de homepage van TOPdesk te komen.
Beschrijf de melding zo volledig mogelijk. Zo kan de helpdesk je zo snel mogelijk helpen. Na het aanmelden ontvang je een bericht per e-mail met hierin een link naar het aangemelde incident.