Decanendag

Decanenmiddag 18 februari 2016

Donderdag 18 fabruari organiseerde ID College nog een decanendag. Nu in Zoetermeer voor de regio's Leiden, Leidschendam en Zoetermeer.  Op het programma stond de nieuwbouw Leiden, uitleg LOB, zes workshops over de diverse opleidingen ID College en een rondleiding door het vernieuwde pand in Zoetermeer.

    

De decanen kwamen rond het middaguur en werden verwelkomt met een heerlijke lunch. De hele middag was er ruimte om vragen te stellen, informatie te krijgen en gericht workshops bij te wonen.

De decanen krijgen alle informatie en antwoorden op vragen toegestuurd per mail. De decanen die niet aanwezig konden zijn kunnen ook alle informatie krijgen. Mail hiervoor naar Edwin Boer, voorlichtingscoordinator Zoetermeer: eboer@idcollege.nl.

 

    

 

Geslaagde decanendag in Gouda

Donderdag 21 januari was de decanendag ID College regio Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden in Gouda. In vier rondes gingen de decanen van toeleverende scholen in gesprek met diverse voorlichters ID College over de nieuwe kwalificatiedossiers. Daarna kregen ze een rondleiding bij o.a. de nieuwe vleugel Bakkerij & Horeca en Techniek. Als laatste kregen de decanen informatie over de arbeidsmarkt regio Rijn Gouwe vanuit het regionaal platform. Studenten van het promoteam hielpen bij deze dag. De decanen gingen in gesprek met de voorlichters en met elkaar, stelden vragen en genoten van de door de tweedejaars bakkersstudenten gemaakte gebakjes. Deze opleiding is de nr. 1 van Nederland. Met een tas vol informatie gingen ze tevreden naar huis.