Proefstuderen

Weet jij na de Open Dag nog niet zeker of die ene mbo-opleiding bij jouw past? Zit je in klas 4 van het VMBO? Kom een dagje meelopen met een echte les op ID College.

Agenda

Economie - 16 maart

Tijd  13.00 tot 15.30 uur
Opleidingen Economie
Vestigingen Woerden

Commercieel en economisch talent gezocht!

Heb jij talent voor commercie? Weet je van aanpakken? En hoe je kansen kunt benutten? Dan is een economische opleiding echt iets voor jou! Tijdens deze workshop ontdek je welke commerciële of economische opleiding het beste bij jou past. De workshop Binnen de sector Economie kun je veel kanten op.

Tijdens deze workshop vertellen docenten en studenten je alles over de opleidingen Boekhouden, Commercieel/detailhandel en Marketing. Je kunt hen natuurlijk ook alles vragen. Zo leer je de opleidingen, maar ook jouw toekomstige beroep pas echt kennen! Je duikt de wereld van aandelen in en gaat ontdekken of je gevoel hebt voor marketing. Ook ga je een winstberekening en een commercieel filmpje maken. Nieuwsgierig? Meld je nu aan voor deze workshop bij ID College in Woerden!

Aanmelden Economie - 16 maart

Gezondheidszorg - 16 maart

Tijd  13.00 tot 15.30 uur
Opleidingen Gezondheidszorg
Vestigingen Woerden

Droombaan in de zorg

Wil jij mensen helpen die niet voor zichzelf kunnen zorgen? Kun jij goed luisteren en geef je graag persoonlijke aandacht? Dan heb je vast wel eens nagedacht over een baan als verzorgende. In deze workshop leer je welke opleiding het beste bij jou past.

De workshop
Voor velen is een baan in de zorg een droombaan. Het is afwisselend en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Mensen vertrouwen op jouw zorg en inzet. In de workshop vertellen studenten je alles over hun persoonlijke ervaringen. Je kunt hen natuurlijk ook alles vragen over de opleiding. Ook ga je een praktijkles volgen en oefenen met communicatie, want dat is erg belangrijk in de zorg. De workshop eindigt met een quiz waarbij je een prachtige hoofdprijs kunt winnen. Meld je nu aan voor deze workshop bij ID College in Woerden!

Aanmelden Gezondheidszorg - 16 maart

Welzijn - 16 maart

Tijd  13.00 tot 15.30 uur
Opleidingen Welzijn; Onderwijsassistent, Kinderopvang
Vestigingen Woerden

Onderwijsassistent iets voor jou?

Jij vindt het heerlijk om met kinderen om te gaan. Ook heb je het inlevingsvermogen en het geduld om hen iets uit te leggen. De opleiding Onderwijsassistent is dan echt iets voor jou! Tijdens deze workshop kom je alles van de opleiding en jouw toekomstige beroep te weten. De workshop De opleiding Onderwijsassistent is een creatieve opleiding. Dat ga je merken tijdens deze workshop! Je gaat drie activiteiten doen die alles met het beroep van onderwijsassistent te maken hebben. Ook ga je minilesjes volgen en kom je alles te weten over je stage. Daar ben je meteen het extra paar ogen en handen van de leerkracht. Tijdens de workshop kun je studenten alles over de opleiding vragen. En oohja, we eindigen met een quiz! Met een mooie hoofdprijs en eeuwige roem. Meld je nu aan voor deze creatieve workshop bij ID College in Woerden!

Een kijkje in de kinderopvang

Je wilt graag met kinderen van 0 tot 13 werken. Je wilt dat zij zich prettig voelen en dat zij zich in een veilige omgeving goed kunnen ontwikkelen. Herken je dit? Dan is het werken op een kinderopvang echt iets voor jou. Volg deze workshop en kom alles te weten over werken in de kinderopvang! De workshop Je gaat een minilesje volgen waarmee je een goed beeld krijgt van de opleiding. Daar horen natuurlijk ook activiteiten bij! Je gaat drie activiteiten doen die alles met het beroep van pedagogisch werk kinderopvang te maken hebben. Daarin ga je merken dat het een creatieve opleiding is. De workshop eindigt met een quiz waarbij je een mooie hoofdprijs kunt winnen! Meld je nu aan voor deze inspirerende workshop bij ID College Woerden!

Aanmelden Welzijn - 16 maart