Contractonderwijs

ID College Werkt biedt maatwerkopleidingen en cursussen die antwoord geven op toekomstige ontwikkelingen in de sectoren Techniek & ICT, Gezondheidszorg en Welzijn. Die ontwikkelingen verzinnen we niet zelf, maar signaleren we samen met onze klanten. Aan ons de taak een passend opleidingstraject te realiseren. Onze verwantschap met het mbo-onderwijs binnen ID College zorgt ervoor dat ook de reguliere opleidingen actueel zijn en blijven én onze docenten de benodigde affiniteit met het werkveld houden. Een mooie win-winsituatie.

Bekijk opleidingen

De accountmanagers van ID College Werkt staan klaar om al uw vragen rondom scholing te beantwoorden. Neem gerust contact op om over uw ideeën verder te praten met onze specialisten. Zij kunnen u verder helpen uw scholingsbehoefte concreet te maken, mee te denken over de financiering en een traject te ontwikkelen én uit te voeren dat bij uw organisatie past. Precies zoals u dat wenst, want dat is maatwerk volgens ID College Werkt!

Jan Kaatee

Accountmanager Techniek & ICT Jan Kaatee jkaatee@idcollege.nl | 06 – 54 26 80 86


"Jan is ondernemer én docent, hij kent beide omgevingen goed. In zijn functie als accountmanager legt hij verbindingen tussen bedrijven en het onderwijs en zorgt hij voor win-win-situaties."

Accountmanager Gezondheidszorg Margot Röst mrost@idcollege.nl | 06 – 14 67 56 36


"Margot is zelf een ervaren trainer en coach, gecombineerd met haar werkzame leven in de zorgsector ontwikkelt zij naadloos het juiste traject voor uw zorgorganisatie. Ze kent de klappen van de zweep en voelt zich als een vis in het water in haar rol als accountmanager voor de zorg."

Pauline Visser


Accountmanager Welzijn Pauline Visser pvisser@idcollege.nl | 06 – 10 52 08 07


"Pauline beschikt over een groot en uitgebreid netwerk in de welzijnssector. Ze weet haar weg te vinden in subsidieland en weet wat er nodig is om medewerkers bij te scholen. Pauline doet dat op een leuke en creatieve, maar vooral passende manier."

 

Méér dan mbo
Vanaf 1 september gaan ID College en ROC Leiden samen verder als mboRijnland.
Meer informatie