Taalcursus

Wilt u zichzelf ontwikkelen? Uw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Of een startbewijs voor een beroepsopleiding halen? Bijvoorbeeld omdat u niet veel onderwijs hebt gevolgd of omdat de kennis van vroeger is verdwenen? Volg dan een taalcursus bij ID College Werkt.

Bekijk opleidingen

Ons cursusaanbod

Beter lezen en schrijven. Deze cursus is geschikt als u weinig scholing hebt gehad, waardoor u moeite heeft met lezen en/of schrijven. U spreekt en verstaat wel voldoende Nederlands om de cursus goed te volgen. In Zoetermeer zijn er nog voldoende plaatsen vrij om u in te schrijven. Ook in Alphen, Katwijk en Lisse zijn nog een paar plaatsen vrij voor deze cursus. Kijk bij de gewenste leslocatie of u aan de voorwaarden voldoet en schrijf u vandaag nog in!!

Opfriscursus Nederlands. Deze cursus geeft aandacht aan solliciteren, telefoonvaardigheden en presentatievaardigheden en is geschikt als u werkzoekend bent of van baan wilt veranderen.

De taalcursussen worden niet op alle locaties gegeven. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Kosten

De overheid subsidieert de (gehele of gedeeltelijke) kosten voor deze cursussen. Kijk voor de exacte voorwaarden in het cursusoverzicht hieronder.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de inhoud van de cursussen en startdata kunt u contact met ons opnemen. Bel ons op 088 – 222 17 72 of stuur een e-mail via idcollegewerkt@idcollege.nl. U kunt ook de contactpersoon van uw gemeente benaderen.

For more information about our courses, please contact us by phone 088 – 222 17 72 or via e-mail idcollegewerkt@idcollege.nl.

Méér dan mbo
Vanaf 1 september gaan ID College en ROC Leiden samen verder als mboRijnland.
Ga naar www.mborijnland.nl