Kick-off opleiding Bouwkunde ID College aan het project "Natuureducatiecentrum Zwijndrecht"

Kick off bouwkunde.jpgdinsdag 31 januari 2017 22:00

Op maandag 30 januari heeft een groep zeer enthousiaste studenten techniek van team T&I2 en T&I6 de kick off bijgewoond op de RDM-campus, Rotterdam, van het Natuureducatiecentrum Zwijndrecht.

In dit project zullen studenten van ID College, Da Vinci college en HBO Rotterdam, onder aansturing van het SUS atelier, een duurzaam gebouw ontwerpen en realiseren (susateliers.nl).

Dit project wordt voor een deel uitgevoerd als een zogenaamd satelliet-lab in het kader van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap-smarttechnology (civ-smarttechnology.nl).
Studenten Smart Technology en Elektrotechniek zullen de komende maanden meedenken, meewerken aan diverse innovatieve ontwikkelingen met betrekking tot dit centrum.

Studenten van de 3e jaar bouwkunde opleiding, zullen vanaf 30 januari gedurende een half jaar 2 dagen per week, onder begeleiding van bouwkundedocente Neda Nasab bij het SUS atelier op de RDM-campus, werken aan het detailontwerp van het gebouw en aan projectbegeleiding. Vanaf het voorjaar zal een start worden gemaakt met het samenstellen van prefab elementen. Na de zomervakantie staat de start van de bouw in De Hooge Nesse, Zwijndrecht, gepland.

« Terug

Méér dan mbo
Vanaf 1 september gaan ID College en ROC Leiden samen verder als mboRijnland.
Ga naar www.mborijnland.nl