ROC Leiden | ID College starten gezamenlijk onderwijs voor niveau 1 en 2: Start Up 1 2

Pilot Start Up 1 2.jpgmaandag 26 juni 2017 10:06

Meteen aan de slag in de praktijk?! Vanaf studiejaar 2017 – 2018 starten wij een klas met onderwijs voor studenten die een opleiding volgen op niveau 1 en 2. We noemen dit Start Up 1 2. 

Meteen aan de slag in de praktijk!

  • Wil je liever meteen aan de slag in de praktijk in plaats van vooral les krijgen op school?
  • Wil je je aanmelden voor een opleiding Dienstverlening niveau 2?
  • Woon je in Gouda of ben je bereid naar Gouda te reizen?
  • Gaat jouw voorkeur uit naar uitstroomprofielen: Medewerker Facilitair of Medewerker Zorg en Welzijn?

Heb je op alle vragen ‘ja’ geantwoord? Lees dan zeker verder!

Start Up 1 2

Vanaf studiejaar 2017 – 2018 starten wij een klas met onderwijs voor studenten die een opleiding volgen op niveau 1 en 2. We noemen dit Start Up 1 2.

Wat houdt dat in?

Als je start bij Start Up 1 2 werk je vanaf de eerste studiedag drie dagen per week binnen het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda of binnen het reintegratiebedrijf DZB in Leiden. Een dag in de week ga je naar school en de andere dag ben je beschikbaar voor voorbereiding en het maken van opdrachten. Dit is anders dan de opleiding Dienstverlening niveau 2 omdat je daar in de eerste periodes vooral klassikaal les krijgt en pas later stage gaat lopen binnen een organisatie.

Waarom iets voor jou?

Binnen de opleiding Dienstverlening niveau 2 kun je verschillende richtingen kiezen. Dit noemen we de uitstroomprofielen. Gaat jouw voorkeur uit naar uitstroomprofielen: Medewerker Facilitair of Medewerker Zorg en Welzijn, dan kun je terecht bij het Groene Hart Ziekenhuis of bij  DZB in Leiden.
Binnen het ziekenhuis of het reintegratiebedrijf is er altijd begeleiding van een docent en werk je tegelijkertijd samen met je collega’s op de verschillende afdelingen van het ziekenhuis. Je leert van een ervaren collega. Zo kun je alles wat je leert meteen uitvoeren in de praktijk. Maar kun je ook altijd terecht voor vragen bij je docent of een instructeur.

Ben je nieuwsgierig en denk je dat dit iets voor jou is?

Op maandag 3 juli organiseren we een voorlichtingsavond voor Start Up 1 2 in Leiden. In Gouda plannen we de avond nog. Als je erbij wilt zijn, meld je dan aan bij bgreven@idcollege.nl.  Als je je aanmeldt voor Medewerker Facilitair of Medewerker Zorg en Welzijn in Gouda of Leiden, nodigen we je uit voor deze voorlichtingsavond. 

« Terug

Méér dan mbo
Vanaf 1 september gaan ID College en ROC Leiden samen verder als mboRijnland.
Ga naar www.mborijnland.nl