Excellente jongeren halen eerste diploma

Studiereis Londen Excellentietraject Entree.jpgvrijdag 07 juli 2017 14:12

50 jongeren van de Entree-opleiding hebben deze week op excellente wijze hun eerste diploma gehaald. Niet alleen behaalden zij het Entreediploma, maar zij hebben ook nog deelgenomen aan het excellentietraject Entree. De studenten krijgen het certificaat Excellent, omdat ze 100% inzet hebben getoond en extra Engelse les hebben gevolgd.

De jongeren zijn de eersten in Nederland die bovenop hun Entreeopleiding het excellentietraject Engels volgden én met succes hebben afgerond. ID College en ROC Leiden bieden als enige excellentieprogramma’s aan voor Entreestudenten.

‘Je moet laten zien dat je in studenten gelooft, dat je ze krediet geeft. Dat voelen studenten en het doorzettingsvermogen dat je dan ziet is ongelooflijk’, vertelt Klaske Apperloo, directeur Entree. De studenten hebben alle lessen gevolgd, al het huiswerk gemaakt en zich Engels eigen gemaakt. ‘Een fantastische prestatie die we, voor de 25 meest excellente studenten, beloond hebben met een studiereis naar Londen. Deze jongeren hebben een bijzonder jaar achter de rug en zijn klaar voor de toekomst,’ vertelt Apperloo.

Excellente Entreeopleiding alleen bij ID College en ROC Leiden
Voor studenten die heel goed presteren bestaat bij de Entreeopleiding van ID College en ROC Leiden de mogelijkheid om tijdens extra lessen Engels te volgen. Deze lessen sluit je af met een certificaat.

Samen sterker mbo
ROC Leiden en ID College werken nauw met elkaar samen en fuseren in september 2017. Met docenten en medewerkers en in nauwe afstemming met het werkveld werken zij aan inspirerend mbo-onderwijs. De student staat hierbij centraal, persoonlijke aandacht en contact staan voorop.

« Terug

Méér dan mbo
Vanaf 1 september gaan ID College en ROC Leiden samen verder als mboRijnland.
Ga naar www.mborijnland.nl