Uw kind naar het mbo?

U heeft met uw kind vast al gesproken over een vervolgopleiding. Online heeft u vast al sites van mbo-scholen bekeken.  Maar om er écht achter te komen of uw zoon of dochter de juiste opleiding en school kiest, is een bezoek aan de school een 'must'. De open dagen zijn al achter de rug, maar er staan dit jaar nog volop idays op de kalender!

Ervaar het zelf

Een iday is een kleine versie van de open dag. U kunt de docenten vragen stellen over stages, kans op werk of studiebelasting. En onze studenten vertellen u ook graag hoe het hier op school is. Laat uw zoon of dochter erachter komen of de opleiding die zo leuk lijkt, dat ook echt is. Ontdek of de sfeer op school aanspreekt. Of ga samen in gesprek met iemand van het Onderwijs Servicecentrum als uw kind geen idee heeft wat hij/zij wil en wat er kan.

Tijdens de iday kan uw kind zich meteen inschirjven voor een opleiding. In dat geval is het wel noodzakelijk dat uw kind een geldig identiteitsbewijs meeneemt. 

Locaties

Hieronder vindt u een overzicht van de locaties die tijdens de iday geopend zijn en de studierichtingen die op die locatie gegeven worden. Klik op een straatnaam en u komt direct op de overzichtspagina van die vestiging.

Gouda

Bekijk opleidingen

Locatie: Groen van Prinsterersingel 52

Zoetermeer

Bekijk opleidingen

Locatie: Van Doornenplantsoen 11
Locatie: Ayers Rock

Leiden

Bekijk opleidingen

Locatie: Storm Buysingstraat 18-c
Locatie: 5 Meilaan 210
Locatie: Breestraat 46-48
Locatie: Bargelaan 190

Leidschendam-Voorburg

Bekijk opleidingen

Locatie: Fluitpolderplein 7

Woerden

Bekijk opleidingen

Locatie: Polanerbaan 15

Alphen aan den Rijn

Bekijk opleidingen

Locatie: Ambonstraat 1