Ontdek je mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een leuke mbo-opleiding die bij jou past? Op de Studiekeuzebeurs in Utrecht vind je informatie over alle mbo-opleidingen die er zijn. Ook ID College zul je daar vinden! Onze studenten vertellen je alles over hoe studeren aan ID College is. En wat jouw mogelijkheden bij ons zijn. 

Om je goed voor te bereiden op je beursbezoek kun je op deze site alvast kijken welke opleidingen je bij ID College kunt volgen. Kijk in het menu onder 'Mbo-opleidingen' en vind de opleidingen die horen bij de verschillende beroepen.

Kom sfeer proeven!
Na je beursbezoek heb je vast een beter idee van welke studie je leuk lijkt. Nu nog kijken wáár je deze opleiding kunt volgen. 

ID College heeft vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Katwijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden en Zoetermeer. Is dat voor jou in de buurt? Kom dan sfeer proeven tijdens onze Open Dagen op 1 februari 2016. Of bezoek iedere eerste maandag van de maand een iday!

Banner Studiekeuzebeurs

Kalender voorlichtingen 2017

De Open Dagen zijn in november en februari. Elke maand kan je een kleine open dag bezoeken: de Iday. Inschrijven voor een Open Dag of Iday is heel simpel: kies een datum in de kalender hieronder en klik op de knop 'Inschrijven'.

Heb intersse in VAVO (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs)? Dan kan je ook naar een van de extra Idays voor VAVO komen.

Iday VAVO, donderdag 24 augustus

16.00 - 20.00 uur

Iday, maandag 4 september

16.00 - 17.00 uur