Over ID College

ID College is een regionaal opleidingencentrum met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden en Zoetermeer. Behalve middelbaar beroepsonderwijs verzorgen we ook cursussen voor volwassenen.

Studenten kiezen hun toekomst

De letters ID staan voor individualiteit en identiteit. Studenten maken hun eigen keuzes. Keuzes die bij hen passen en waar ze trots op kunnen zijn. Studenten leren bij ons niet alleen een vak, maar ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun weg te vinden in de maatschappij.

MBO Transparant

MBO Transparant is een website die bestaat uit een verzameling van alle jaarverslagen van roc’s, aoc’s en vakinstellingen, op een overzichtelijke manier gepresenteerd in één landelijke site. De site is ontwikkeld door de MBO Raad en brengt in beeld hoe scholen ten opzichte van elkaar presteren op een aantal belangrijke indicatoren uit deze jaarverslagen, zoals voortijdig schoolverlaten, diplomaresultaat en studenttevredenheid. Voor meer informatie kunnen bezoekers doorklikken naar het volledige jaarverslag van de school. Mbo-scholen hebben de keus zelf een toelichting op de cijfers te geven of deze voor zich te laten spreken. 

Op de site van MBO Transparant is ook de informatie uit jaarverslagen van ID College te vinden, inclusief een toelichting van school. Meer informatie vindt u hier.

Bekijk hier onze opleidingen

Kwaliteitsplan ID College

ID College werkt voortdurend aan excellent onderwijs waarin de talenten van studenten volledig tot bloei komen. In ons kwaliteitsplan beschrijven we welke extra activiteiten we ondernemen om dit doel te bereiken.

Klik hieronder voor het kwaliteitsplan en de bijlagen bij dit plan.

ID College kwaliteitsplan

Bijlagen ID College kwaliteitsplan

Méér dan mbo
Vanaf 1 september gaan ID College en ROC Leiden samen verder als mboRijnland.
Meer informatie