Over deze locatie

Terug naar het overzicht

Gouda - Groen van Prinsterersingel

  Gouda - Groen van Prinsterersingel
Gouda - Groen van Prinsterersingel
Groen van Prinsterersingel 52
2805 TE GOUDA

Over de locatie

Sprookjesachtig mooi
Gouda is een gezellige historische stad, bekend van stroopwafels, kaas én Kaarsjesavond. Eén keer per jaar worden de verlichting in het stadhuis en alle gebouwen aan de Markt uitgeschakeld. In plaats daarvan worden zo’n 10.000 (!) kaarsen aangestoken. Al die vlammetjes geven een sprookjesachtig effect. Ideaal voor een romantische date.

  • 3200 studenten
  • Grote techniekafdeling met moderne praktijkruimtes
  • Elke studierichting heeft zijn eigen verdieping, dus je zit met studiegenoten bij elkaar
  • Veel winkels, terrasjes, kroegen en restaurants
  • Evenementen: Oranjenacht, kermis en Kaarsjesavond

Postadres:
ID College
Postbus 70
2800 AB Gouda

Routebeschrijving

ID College, Gouda Groen van Prinsterersingel 52

Looproute

Vanaf station Gouda, uitgang Bloemendaal, de Burgemeester Jamessingel oversteken en rechts af tot Albert Plesmanplein. Dan linksaf de Ridder van Catsweg op. Bij het stoplicht rechtsaf Van Limburg Stirumstraat in. Deze weg gaat over in de Willem de Zwijgersingel. Vervolgens 2e straat linksaf, de Johan de Wittlaan in. Bij het kruispunt met de Thorbeckelaan oversteken naar de Groen van Prinsterersingel. Na ongeveer 400 meter aan de rechterkant is het ID College.

Busroute

Vanaf het station met bus 1 en 178. Uitstappen bij halte de Mammoet.

Autoroute

Vanaf Rotterdam/Den Haag via de A12
De afslag Gouda/Boskoop (afrit nr. 11) na het Gouwe-aquaduct nemen; bij het eerste verkeerslicht rechtsaf en bij het volgende
verkeerslicht linksaf de Burgemeester van Reenensingel in; daarna bij het vierde verkeerslicht van deze singel rechtsaf de Groen van Prinsterersingel in; na circa 100 meter is er rechtsaf parkeergelegenheid bij de sporthal “De Mammoet”.

Vanaf Utrecht via de A12
De afslag Gouda/Boskoop (afrit nr. 11) voor het Gouwe-aquaduct nemen; bij het eerste verkeerslicht linksaf en bij het volgende verkeerslicht rechtdoor; bij het daarop volgende verkeerslicht linksaf de Burgemeester van Reenensingel inslaan; daarna bij het vierde verkeerslicht van deze singel rechtsaf de Groen van Prinsterersingel inslaan; na circa 100 meter is er rechtsaf parkeergelegenheid bij de sporthal “De Mammoet”.

Vanaf Schoonhoven via de N207
Na de Haastrechtse brug rechtsaf; weg maakt bocht naar links; de Joubertstraat, rechtdoor onder spoor door; heet dan Zwarteweg; bij de kruising linksaf, Graaf Florisweg over, eerst volgende verkeerslichten rechtsaf, Bodegraafsestraatweg volgen richting Utrecht/Den Haag wordt aangegeven linksaf de Burgemeester van Reenensingel inslaan, weg volgen tot verkeerslicht; linksaf de Groen van Prinsterersingel inslaan; na circa 100 meter is er rechtsaf parkeergelegenheid bij de sporthal “De Mammoet.

Vanaf Waddinxveen/Alphen a.d. Rijn, via de N207
Nieuwe Gouwe O.Z. volgen tot aan Goudse Poort; bij het verkeerslicht linksaf, bij volgend verkeerslicht rechtsaf de Burgemeester van Reenensingel inslaan, weg volgen, na vierde verkeerslicht rechtsaf de Groen van Prinsterersingel inslaan; na circa 100 meter is er rechtsaf parkeergelegenheid bij de sporthal “De Mammoet”.