Over deze locatie

Terug naar het overzicht

Leiden - Vijf Meilaan

  Leiden - Vijf Meilaan
Leiden - Vijf Meilaan
Vijf Meilaan 210
2324 XP LEIDEN

Over de locatie

Met ingang van het schooljaar 2016-2017 worden de opleidingen van Entree gegeven aan de Vijf Meilaan in Leiden. De opleidingen van Welzijn en Dienstverlening 2 worden gegeven in het gebouw Level naast het Centraal Station in Leiden.

  • Studentenstad met ook Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden
  • Evenementen: Leidens Ontzet, Leidse Lakenfeesten, Culinair festival en nog veel meer.

Postadres:
ID College
Postbus 70
2800 AB Gouda

Routebeschrijving

ID College Vijf Meilaan 210, Leiden

Looproute

Vanaf station Leiden Lammenschans ongeveer 15 minuten.
Vanaf station Lammenschans linksaf het Kamerlingh Ommesplein oplopen en de Lammenschansweg oversteken. Rechtdoor de Kastanjekade volgen en aan het einde linksaf de spoorwegovergang oversteken. Met de bocht mee naar rechts, de brug over en rechtdoor de Vrijheidslaan volgen. Bij de rotonde rechtdoor de Vijf Meilaan volgen, links het winkelcentrum, bij de volgende rotonde/kruising Vijf Meilaan-Churchilllaan rechtdoor. ID College bevindt zich links op de hoek.

Openbaar vervoer

Vanaf treinstation Leiden Centraal neemt u bus 6, richting Voorschoten, naar de Cornelis Schuytlaan. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar de Vijf Meilaan.

Vanaf treinstation Lammenschans neemt u stadsbus 3, richting station de Vink, naar het Vijf Meiplein. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar de Vijf Meilaan.
 

Autoroute

Vanaf Amsterdam via de A4

Vanaf de A4 afslag 7, Zoeterwoude-Dorp. Bij de T-splitsing rechtsaf en bij de verkeerslichten linksaf, richting Leiden-Zuid (N206, Europaweg) (a). Bij het verkeersplein na de brug over de Vliet de borden N206 volgen d.w.z. rechtdoor en met de bocht mee naar links de brug over (Voorschoterweg). Bij het tweede verkeerslicht rechtsaf (bord N206; Churchilllaan). Bij het 3e verkeerslicht linksaf de Vijf Meilaan in. ID College bevindt zich links op de hoek.

Vanaf Den Haag via de A4
Vanaf de A4 afslag 7, Zoeterwoude-Dorp. Bij de verkeerslichten linksaf. Voor vervolg zie boven na punt (a). 

Vanaf  Rijnsburg/ Sassenheim/ Oegstgeest via de A44
Vanaf de afslag Katwijk/Leiden linksaf de Plesmanlaan volgen. Langs Holiday Inn en bij de verkeerslichten rechtsaf de Haagsche
Schouwweg volgen. Bij de volgende verkeerslichten linksaf de Dr. Lelylaan volgen, rechtdoor. De Dr. Lelylaan gaat over in de Churchilllaan, bij de 3e kruising/rotonde rechtsaf de Vijf Meilaan in. ID College bevindt zich links op de hoek.