VAVO (Vmbo-tl, Havo, Vwo)

Alsnog je diploma halen?

Ben jij 16 jaar of ouder? Wil je alsnog je vmbo-tl (mavo), havo- of vwo-diploma halen? Bijvoorbeeld door certificaten van enkele vakken te halen of door het hele examen opnieuw te doen? Volg dan een opleiding aan het voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) van ID College!

Bekijk opleidingen

In één of twee jaar haal jij alsnog je diploma of certificaat voor vmbo-tl (mavo), havo of vwo. Je kunt een vavo-opleiding doen bij onze vestigingen in Gouda, Woerden en Zoetermeer. Lijkt jou dit interessant? Meld je dan aan voor een intakegesprek. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak. Tijdens het intakegesprek stellen we jouw definitieve inschrijving vast.

Heb je vragen? Kom naar een van onze iDays, bel ons op het vavo-telefoonnummer: 088 – 222 17 99 of mail via vavo@idcollege.nl.

Als je je keuze voor het vavo al gemaakt hebt, kun je je via de opleidingspagina direct aanmelden in ons systeem. Op deze pagina, kun je ook een keuze maken op welke locatie je de opleiding wilt volgen. Heb je nog vragen, mail ons via vavo@idcollege.nl of bel het vavo-telefoonnummer: 088 – 222 17 99.

Nieuws
januari 2017 - Marijke de Nekker is vanaf 1 januari de nieuwe teamleider voor het vavo op de locatie Gouda. Marijke heeft veel ervaring in het basis én voortgezet onderwijs, waarvan de laatste acht jaar in een leidinggevende functie. We wensen Marijke veel plezier en succes in Gouda!

januari 2017 - Vanaf het komend studiejaar zal op de locatie in Woerden ook vwo aangeboden worden. Daar was dit jaar al sprake van, maar is omwille van de goede relatie met andere scholen in de omgeving uitgesteld. We zijn blij te vermelden dat we nu op al onze vavo-locaties alle opleidingen kunnen aanbieden.